Lasnamäele kavandatakse lõbustuspargiga ostukeskust

Tööstusfirma Ensto Ensek omanik plaanib rajada Tallinna Lasnamäele lõbustuspargiga ostukeskuse.

Tallinna linnavalitsus otsustab homsel istungil Peterburi tee, Mustakivi tee ja Laagna tee vahelisele alale kaubandus-meelelahutuskompleksi rajada võimaldava detailplaneeringu vastuvõtmise, teatas Raepress.

Punane tn 76 kinnistu detailplaneeringuala suurus on 15,84 hektarit. Detailplaneeringu koostamise eesmärgiks on luua võimalus ehitada ärimaa sihtotstarbega kinnistule kuni kuue maapealse ja ühe maa-aluse korrusega kaubandus-meelelahutuskompleks, mille südamikuks on lõbustuspark.

Detailplaneeringu koostamise algatamist taotles M-Capital Kinnisvara OÜ ja detailplaneeringu koostas K-Projekt AS.

M-Capital Kinnisvara on Soome elektri- ja majapidamistarbeid tootva perekontserni EM Group OY Eesti tütarfirma. M-Capital Kinnisvara on ehitanud tehase- ja büroohoone Lasnamäe tööstusparki, mida rendib Ensto Ensek AS. Ensto Ensek kuulub läbi emafirma Ensto OY samuti EM Group OY kontserni.

Majandusaasta aruande järgi kuulub M-Capital Kinnisvarale ka krunt aadressil Taevakivi 1, samuti 1,9 hektarit maad Keila vallas Kloogaranna külas, kuhu plaaniti elamuarendust. 2010. aastal pandi projekt seisma.

M-Capital Kinnisvara OÜ mullune müügitulu oli 758 000 eurot võrrelduna 722 000 euroga aasta varem. Eelmise aasta puhaskasum oli 651 000 eurot, 2011. aastal 359 000 eurot.

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara