Venelainen: müük sõltub jõuluaja vabadest päevadest

Seda, kui palju inimesed jõuluajal toiduaineid ostavad, mõjutab Rakvere Lihakombinaadi ärijuhi Margus Venelaineni sõnul eelkõige ilm ja vabade päevade arv pühade ajal.

Äripäev küsib ettevõtjatelt, kas tänavuselt jõulumüügilt oodatakse buumijärgse aja rekordit.

„Rekordit ma ei oska kommenteerida, aga rohkem tuleb küll kui aasta tagasi. Peaksin nüüd ajalukku süvenema ja vaatama järele, kui palju see buumi ajal täpselt oli. Aga ega toiduäris see niimoodi üles-alla käigi. Ka buumiajal me nii suuri tippe ei püstitanud - toit on stabiilne kogu aeg,“ vastas Venelainen.

„Pigem sõltub müük sellest, milline on ilm ja palju on vabu päevi. Sel aastal on rahval aega poes käia küll, jah. Kui tuleb veel ka ilus talveilm, siis süüakse ahjupraadi ja verivorste rohkem,“ lisas Venelainen.

Osale arutelus

  • Kaisa Gabral

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara