Autor: Maarit Eerme • 11. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telema MMT nutilahendus võeti kasutusele ka Soomes

Detsembris võttis Sirowa Nordic Cosmetics esimese ettevõttena Soomes kasutusele Telema MMT (Mobiilse Müügimehe Töövahend), mis on Eestis loodud nutilahendus tarnijatele, kelle müügiesindajad koguvad tellimusi kliendikülastuste käigus.

“Meil on hea meel, et Nordic Cosmetics valis oma müügiprotsessi tõhustamiseks just Telema MMT lahenduse,” kommenteerib Telema juhataja Hele Hammer. Lisades, et see on esimene samm Soome turuI meie ettevõtte jaoks. "See on ka kinnituseks, et Eesti IT-lahendused on hinnatud ka väljaspool koduturgu," oli Hammer rõõmus. 

Sirowa Logistik & Service GmbH esindaja Andreas Köhler selgitab, et Sirowa ettevõtted Eestis, Lätis ja Leedus on antud lahendust kasutanud juba 7 aastat. "See on tugevdanud meie suhteid klientidega ning aidanud kokku hoida palju aega ja raha," kinnitas Köhler. Ta rääkis, et selle sama lahenduse juurutamine Soomes oli loogiline samm ettevõtte arengus.

Nutilahendus muudab lihtsamaks ja mugavamaks Sirowa Nordic Cosmeticsi 14 müügiesindaja töö, kelle hallata on tuhandeid kauplusi üle kogu Soome. "Seni pabertellimusi käsitsi sisestanud müügiassistendid saavad tõhusamast töökorraldusest võidetud aega kasutada kliendisuhete tugevdamiseks," rääkis Köhler.

Telema MMT võimaldab nutiseadmes registreerida kliendikülastusi, koguda tellimusi ning infot väljapanekute kohta müügikohtades. Mobiilselt kliendikülastuse käigus loodud tellimused ja muu vajalik info saadetakse elektrooniliselt ettevõtte majandustarkvarasse.

Baltimaades kasutab sama lahendust edukalt juba 30 ettevõtet kokku üle 250 kasutajaga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757