Elioni e-poe müük kasvas detsembris 20 protsenti

Detsembris kasvas kaubamüük Elioni e-poes võrreldes mullusega 20 protsenti, populaarsemad pühadeostud on nutitelefonid ja tahvelarvutid.

Elioni jaekaubanduse ärijuhi Aivar Otsa sõnul on e-poes sarnaselt eelmistele jõuludele müüdud ka selle aasta pühade-eelsel ajal kõige enam nutitelefone ja tahvelarvuteid. „

Elioni e-poes tehtud sisseostude osakaal on kasvanud ligikaudu 50 protsendini kogu kaubamüügist ja näiteks telereid eelistab e-poe vahendusel tellida koguni 70 protsenti klientidest. „Iga teine teler, mis erinevatest e-poodidest ostetakse, on soetatud Elioni e-poest,“ ütles Ots.

Otsa hinnangul on e-ostlemise populaarsuse taganud lihtsus ja turvalisus kliendile. „Puuduvad järjekorrad ja vajadus otsida parkimiskohta, kuid samas on ka e-poes tagatud personaalne klienditeenindus,” selgitas ta. „Küsimuste tekkides on võimalik chati´i kaudu reaalajas klienditeenindajaga nõu pidada.”

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara