Selveri turundusjuht: toidu müük kasvas

Selver AS avaldab täpsed numbrid börsiteates, kuid ettevõtte turundusjuhi Ruth Aarma sõnul on nende kauplustes peamiselt kasvanud just toiduainete müük.

Jaekaubandusettevõtete kaupade jaemüük suurenes eelmise aasta novembris 2012. aasta novembriga võrreldes püsivhindades 7%, teatas statistikaamet.

"Selver on börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja tütarettevõte, mistõttu avaldame taolised hinnangud tavapäraselt oma börsiteadetes. Vabandan, kuid numbrilistest tulemustest saame rääkida alles börsiteates," märkis Aarma, kuid lisas, et november oli ka Selveri jaoks kasvukuu.

"Novembris avas Selver kolm uut kauplust pluss kaks uut 2013. aasta algupoolel - juba sellest johtuvalt oli kasv võrreldes 2012. aastaga. Eelkõige on kasvanud toiduainete müük. Kasvanud on kõik värsked tootegrupid, eelkõige piima- ja lihatoodete müük. Jäime rahule ka novembris toimunud kampaaniaga "Soovid, soovid, soovid"," kommenteeris Aarma ja lisas, et ka jõulumüügid olid Selveril head. "Ka jõulumüük oli üle ootuste hea. Jõulud oli sel aastal ju nädala keskel, mis on kaupmehe vaates positiivne, pikk püha ja inimesed teevad rohkem oste," lisas Aarma.

Osale arutelus

  • Kaisa Gabral

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara