Apollo kasvatas käivet 10 protsenti

Apollo kasvatas möödunud aasta müügitulu 10 protsenti, kasvatades 2013 aasta müügitulu 13,2 miljoni euroni.

Apollo müügitulu 2012. aastal kokku oli 11,9 miljonit eurot, millest esimesed kolm kuud tollest aastast oli Apollo veel AS Rautakirja Estonia osa. Alates 21. märtsist 2012 tegutseb ettevõtte Apollo Holdingu nime all. 2013. aasta müügitulu oli 13,2 miljonit eurot.

Eile teatas Apollo enda selle aasta plaanidest, kus plaanib avada mais Pärnu Keskuse juurdeehituses uue raamatu- ja meelelahutuskaupluse ning esimese kino.

Apollo müügi- ja turundusdirektori Eha Panga sõnul on 2013 aasta tulemused tõesti paranenud. Tema sõnul tuleneb müügikasv sellest, et inimestele meeldib jätkuvalt lugeda ja head Eesti muusikat kuulata. "Kindlasti mängib müügitulemustes olulist rolli, et Apollo on avanud uusi kauplusi (Järve keskuses Tallinnas, Uku keskuses Viljandis) ning renoveerinud ja laiendanud olemasolevaid," rääkis ta.

Pank rääkis, et nad on ka ettevõtte siseselt väga mitmeid positiivseid muutusi ellu viinud. Näiteks on kauplustes uus sisekujundus, välja on töötatud ja kasutusel uus juhtimis- ning teenindus- ja turunduskontseptsioon.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Rahva Raamat otsib HULGIMÜÜGI TURUNDUSJUHTI

Rahva Raamat AS

02. märts 2018

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara