Maximas saab maksata Tele2 arveid

SEPA-standardile ülemineku ja e-arvete süsteemi muutumise valguses saab tarbijale üheks alternatiiviks võimalus teostada oma igapäevamakseid kodukaupluses, esimese koostööprojektina pakuvad Maxima ja Tele2 võimalust maksta ilma lisatasuta telekommunikatsiooniarveid kõigis jaeketi kauplustes.

“Ajal kui SEPA-standardile ja e-arvete püsimaksesüsteemile üleminekuga seoses on pangaülekannete teenustasud tõusmas, pakume oma kauplustes tasuta ja mugavat arvete maksmise teenust,” lausus Maxima Eesti kommunikatsionijuht Erkki Erilaid. “Esimese koostööprojektina pakume Tele2 klientidele võimalust igapäevaostude kõrval ka telekommunikatsiooniteenuste eest tasuda.”

Erilaiu sõnul on arve eest tasumine tehtud kliendile väga lihtsaks – kõrvuti teiste ostudega tuleb kassiirile esitada telekommunikatsiooniteenuste ribakoodiga arve. “Kassiir skaneerib ribakoodi ning kui klient nõustub ekraanil kuvatava summa tasumisega, lisandub see ostuarvele,” lausus Erilaid.

Maxima Eesti kommunikatsioonijuhi sõnul käivad hetkel läbirääkimised ka teiste teenusepakkujatega.

Arveid saab tasuda kõikides Maxima Eesti kaupluste kassades. Maxima jaekaubandusketti kuulub Eestis 71 poodi

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara