H&Mi käive oli Eestis 4,9 mln eurot

Rootsi rõivatootja H&Mi käive oli möödunud aastal Eestis 43 miljonit Rootsi krooni ehk 4,9 miljonit eurot.

Lätis suurenes käive 36 miljonilt kroonilt 130 miljoni kroonini (14,7 miljoni euroni). Leedus suurenes käive 44 miljoni kroonini (u. 5 miljonit eurot). Kogu kontserni käive kasvas eelmisel aastal 6 protsenti 140,95 miljardilt kroonilt 150 miljardi kroonini (17 mld euroni).

Eestis on H&Mil praegu 3 poodi.

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara