H&Mi käive oli Eestis 4,9 mln eurot

Rootsi rõivatootja H&Mi käive oli möödunud aastal Eestis 43 miljonit Rootsi krooni ehk 4,9 miljonit eurot.

Lätis suurenes käive 36 miljonilt kroonilt 130 miljoni kroonini (14,7 miljoni euroni). Leedus suurenes käive 44 miljoni kroonini (u. 5 miljonit eurot). Kogu kontserni käive kasvas eelmisel aastal 6 protsenti 140,95 miljardilt kroonilt 150 miljardi kroonini (17 mld euroni).

Eestis on H&Mil praegu 3 poodi.

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara