Panorama City ei leidnud piisavalt üürilisi

Panorama City kaubanduskeskuse rajamine Lasnamäele jäi katki, kuna üürilepinguid õnnestus kaupmeestega sõlmida liiga vähe, ütles E.L.L. Kinnisvara juhatuse esimees Aldo Dapon.

„Kuna ehitustegevuse alustamise eeltingimus ehk 70% üürilepingute sõlmimine jäi täitmata, siis hindasime investeeringut liiga riskantseks,“ kommenteeris Dapon projekti lõpetamist.

Rimi oma hüpermarketiga oli Panorama City jaoks nn ankurüürnik, on Dapon varem ajakirjanduses rääkinud. Rimi Eesti Food ASi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja sõnul olid nemad projektiga kaasas lõpuni. "Panorama City näol oli meie jaoks tegemist atraktiivse keskusega, mis sobis meile ka oma asukoha poolest,“ märkis Lilleoja.

Põhjusi, miks Panorama City’l siiski ei õnnestunud piisavalt üürilepinguid sõlmida, on ilmselt mitmeid alates keskuse jäämisest eemale peamagistraalidest kuni selleni, et keskuse avamistähtaeg lükkus algselt planeeritust kaugele edasi.

Äripäev avalikustas täna, et jaanuari teises pooles otsustasid E.L.L. Kinnisvara omanikud eesotsas Toomas Annusega keskuse arendamisest loobuda.

Loe esmaspäevasest Äripäevast, mida arvab Panorama City saatusest üks konkurentidest, Pro Kapital Grupp, kes ise hakkab rajama keskust Ülemiste Keskuse kõrvale tühermaale.

Osale arutelus

  • Piret Reiljan

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara