Atria: Eesti tarbija eelistab tervislikke väherasvaseid lihatooteid

Viimastel aastatel on tarbijateadlikkus oluliselt tõusnud ning tarbijad eelistavad teadlikult tervislikumat toitu.

“Eesti inimeste jaoks on tervis ja hea enesetunne üha tähtsam,” ütles Atria Eesti ASi juhatuse esimees Olle Horm. “Seepärast eelistavad tarbijad üha enam väherasvaseid toiduaineid ning lihatooteid.”

“Kõigi Maks ja Mooritsa hakklihade pakenditel on selgete märkidega kirjas lihaliikide sisaldus, rasvaprotsent ning 100% kodumaise liha päritolu kinnitav märk,“ sõnas Olle Horm. “Liha päritolul ning kvaliteedil on selge seos juba seetõttu, et kodumaine liha on kindlasti värskem. Rasvasisaldus ja eestimaisus on lihatoote tervislikkuse ja kvaliteedi näitajad.”

Atria Eesti AS on Põhjamaade toiduainetööstuse kontserni Atria Plc. kuuluv lihatööstus Eestis, mis hõlmab täielikku tootmisahelat seakasvatusest valmistoodete müügini. Tootmisüksused asuvad Valgas ja Vastse-Kuustes, kus töötab kokku üle 300 oma ala asjatundja.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara