LPP Retail Estonia juhiks saab Tarmo Põiklik

Eesti suurima müügipinnaga rõivamüüja LPP Retail Estonia OÜ pikaaegse tegevjuhi Hendrik I. Passi ettevõttest lahkumise järel asub kaubandusketti juhtima senine regionaaldirektor Tarmo Põiklik.

“Hendrik on viimase 12 aasta jooksul toonud Eestisse Reserved, Cropp, Mohito ja House kaubamärgid ning rajanud suurima müügipinnaga rõivaste jaeketi. Jätkame Hendriku laienemise suunda ning oma märkide tugevdamist Eestis,” lausus Põiklik.

“Käesoleval aastal on meil plaanis avada kümme kauplust ning suurendada müügipinda oma 26 kaupluses kokku 15 200 ruutmeetrini,” lisas ta.

Käesoleva aasta mais avab Viru Keskuses uksed uue kontseptsiooniga Reserved. Juuni on plaanitud Narva Astri kaubanduskeskuses kokku viie uue – Reserved, Cropp, Mohito, House ja Sinsay – poe avamised. Sügisel valmib Ülemiste kaubanduskeskuses viis rõivakauplust, mis hõlmab kokku 3112 ruutmeetrit kaubanduspinda.

LPP Retail Estonia OÜ on juhtiv rõivaste jaekaubanduse ettevõte Eestis, mis esindab Reserved, Mohito, House, Cropp ja Sinsay kaubamärke ning haldab 9200 ruutmeetrit kaubanduspinda. Firma annab Eestis tööd 164 inimesele. Oma esimese, Reservedi kaupluse avas ettevõte 2002. aasta veebruaris.

Ettevõtte omanik on Poola börsifirma LPP Spólka Akcyjna.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara