Rimi täiendas tervisetoodete sortimenti

Rimi kaasas tervisetoodete sortimenti valimise protsessi tervisenõustaja, kes aitas orgaaniliselt toodetud ja gluteenivabasid toodete valikut suurendada.

„Inimesed on toiduainete valikul aina teadlikumad ning eelistavad varasemast enam teha tervislikke valikuid. Nii leiavad üha tihedamini oma koha toidukorvis orgaaniliselt toodetud või gluteenivabad toiduained," kommenteeris Rimi Eesti Food turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja.

Rimi kaasas uute toodete sortimenti valimise protsessi tervisenõustaja Katrin Pärdi. Koostöö tervise- või toitumisspetsialistiga kaubavaliku täiendamisel on Lilleoja sõnul mujal maailmas üsna levinud tava, Eestis seda senini aga tehtud pole. „Jaeketi rolli inimeste toitumisharjumiste kujundamisel ei saa alahinnata," ütles Lilleoja.

Rimi eesmärgiks on pakkuda inimestele tervislikke valikuid ning seetõttu otsustadid nad tervisenõustajaga uute tervisetoodete valikul nõu pidada, et veenduda toodete tervislikkuses. Lilleoja sõnul jätkatakse koostööd tervisenõustajaga ka tulevikus.

ka tervisenõustaja sõnul nõudlus tervisetoodete järele aina kasvab. „Näiteks gluteenitalumatust esineb aina enam ja üha enam inimesi pöördub terviseprobleemidega toitumisnõustaja poole. Täiendatud tervisetoodete sortimendist leiavad need, kes toiduainetalumatuse pärast mõnest lemmiktoiduainetest loobuma on pidanud, sobivaid alternatiive," lisas Pärt.

Rimi tervisetoodete sekka lisanduvad kaubamärgid nagu Shär, Orgran ja Semper, mis pakuvad gluteenitalumatele laia valikut tooteid erinevas hinnaklassis. Sortimenti lisanduvad hommikuhelbed ja müslid lastele, erinevad leivad ja saiad, tortillad, lasanje, pastad, jahud jms.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara