EKS Kaubamaja asemele tuleb suur kaubakeskus

Tallinna linnal on kavas lammutada Mustamäe alguses asuv EKS Kaubamaja ning ehitada selle kinnistule mahukas kaubanduskeskus, mille arendaja on seotud Maximaga. 

Raepress annab teada, et Tallinna linnavalitsus algatab detailplaneeringu, et rajada Mustamäe tee algusse Kristiinesse suur kaubanduskeskus, mida hakkab arendama eelmisel aastal asutatud Noda Properties OÜ. Noda Propertiese omanik on Hollandi firma Lincoln Land Erste Bv ning selle ainsaks juhatuse liikmeks on Sergejs Millers, kes on Maxima Eesti OÜ finantsjuht.

Kristiine linnaosas Mustamäe tee ja Pirni tänava vahelisel alal. Maa-alal paikneb praegu EKS Kaubamaja. Praegused kinnistul asuvad hooned on arendajal plaanis likvideerida.

Arendaja soovib rajada Kristiine linnaosas asuvale 3,55 ha suurusele maa-alale 2-korruselise kauplusehoone ja kuni 5 maapealse ja 1 maa-aluse korrusega büroohoone. Detailplaneering hõlmab Mustamäe tee 10, 12, 12a ning Pirni tn 7a, 9, 9a ja 11a kinnistu.

Detailplaneeringu algatamisettepanekule lisatud planeeringu eskiislahenduse ja illustreeriva materjali on koostanud K-Projekt AS.

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara