Koduapteek vahetas ärinime

Eelmise aasta aprillis rahvusvahelise kaubamärgi all BENU Apteek tegutsenud apteegikett viis oma ärinime uue kaubamärgiga vastavusse ja tegutseb nüüd varasema OÜ Koduapteek asemel BENU Apteegi nime all.

BENU Apteegi tegevust koordineeriva Tamro Eesti jaemüügijuhi Kaidi Kelti sõnul viis ettevõte ärinime muutmisega lõpule eelmise aasta aprillis alustatud kaubamärgi vahetuse projekti, mille käigus hakkasid kõik ettevõttele kuuluvad 81 apteeki kasutama BENU kaubamärki.

“Esimene tagasiside klientidelt ja ka müügitulemised on näidanud, et üleeuroopalisse ketti kuulumisel on eelised, näiteks BENU võimalus pakkuda varasemast soodsamaid hindu ja laiemat kaubavalikut,” lausus Kelt.

BENU on üleeuroopaline apteeke ühendav kaubamärk, mille all tegutseb üle 700 apteegi kokku seitsmes Euroopa riigis. BENU Apteek Eesti OÜ kuulub ravimite hulgimüügifirmale Tamro, mille suuromanikuks on Euroopa juhtiv hulgimüügikontsern Phoenix Group, mis tegutseb 23 Euroopa riigis. BENU Apteekides töötab Eestis 290 inimest. BENU Apteegid keskenduvad lisaks ravimite müügile ka tervise- ja heaolutoodete pakkumisele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara