Saksa juhtivst postimüügifirmast sai Stilago omanik

Saksa suuruselt teine postimüügifirma Klingeliga on nüüdsest strateegiline parnerlussuhe Kesk- ja Ida-Euroopas tegutseva e-poega Stilago.

Stilago Põhja-Euroopa regiooni juht Giedrius Sakalauskas ütles, et strateegiline partnerlus Klingeliga annab neile veel rohkem võimalusi tugevdada oma positsiooni olemasolevatel turgudel. Stilago on alates 2011 aastast tegutsenud Leedus ning 2012. aastast Lätis ja Eestis.

"Kesk- ja Ida-Euroopas on näha e-kaubanduses jätkuvat tõusu, mis sel aastal peaks ületama 12 protsendi piiri. Stilago on loonud tugevad ja edasiviivad suhted oma varustajatega, tänu millele saame pakkuda klientidele tuntud brändide tooteid, mis on valitud meie Berliini, Bratislava ja Bukaresti ostujuhtide poolt,“ lisas ta.

Klingelil on rohkem kui 100 aastat kogemust postimüügi vallas ja müügitulu ületab ühte miljardit eurot aastas.

Stilago bränd loodi neli aastat tagasi. Täna peetakse Stilago e-poodi kõige kiiremini kasvavaks e-poeks Kesk- ja Ida-Euroopas. Neis regioonides on ettevõttel umbes 4 miljonit registreeritud klienti, kes kõik on Stilago klubi liikmed.

E-poes on saadaval rohkem kui 500 globaalselt tuntud moebrändi, mille valikusse kuuluvad riided, jalanõud ja aksessuaarid.

Hetkel tegutseb Stilago 14 riigis Kesk- ja Ida-Euroopas Stilago ning Stil2Go brändide all.

Baltimaades asuvad Stilago e-poed ja klienditeeninduskeskused Vilniuses, Riias ja Tallinnas. Ettevõtte peakontor asub Vilniuses.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara