Eesti toit vallutab Soome horeca-turgu

Kolmapäeval, 19. märtsil avatakse Gastro Helsinki mess, mis on suurim hotellinduse, restoranide ja toitlustuse (horeca) erialaüritus Soomes.

Tänavusele messile oodatakse enam kui 15 000 külastaja ning mess on tuntud hästi nii Põhjamaadesa kui ka Eestis. 2014. aastal osaleb Gastrol üle 260 eksponendi.

Tänavu aasta on Gastro Helsinki messil rekordarv Eesti eksponente, kes osalevad Eesti Toiduainetööstuse Liidu korraldatud ühistendil. Lisaks neile on messil oma väljapanekuga ka veel viis Eesti ettevõtet. 

Messil on esindatud Toiduliidu ühistendil: A-Vorst OÜ, Balsnack International Holding AS, Foodtrade OÜ, Kikas OÜ, Largo AS, Pagaripoisid OÜ, Paljassaare Kalatööstus AS, Rõngu Mahl AS, Saaremaa DeliFood OÜ, Saaremaa Lihatööstus OÜ, Snack Time OÜ, Tarplani Kaubanduse OÜ ja stendi kaaskorraldaja Profexpo OÜ.

Lisaks on oma väljapanekuga messil esindatud: Bestmarki Suurköökide AS,Kalakala & Pojad OÜ, Kokariided OÜ, Reval Kondiiter OÜ ja Seafood International OÜ.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara