Autor: Maarit Eerme • 21. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETK uus ostudirektor tuleb Bauhofist

Alates märtsist on ETK uus ostudirektor Taavi Kontson, kes eelnevalt töötas Bauhof Grupi ehituse ja siseviimistluse valdkonna arendusjuhina. Eelmine ostudirektor Kadi Lainelo lahkus detsembri lõpust ravimisärisse.

ETK tegevjuhi Jaanus Vihandi sõnul oli konkurss ETK ostudirektori kohale märkimisväärselt suur ja lõppvooru jõudnud kandidaadid olid väga tugevad. „Otsustavaks sai Taavi selgem nägemus ETK võimalustest ja meie arusaamadega paremini haakuv visioon ostuvaldkonna arendamisest,“ rääkis Vihand. Lisades, et Taavi täiendavaks eeliseks oli muidugi ka tema kogemused ja teadmised ehitusmaterjalide jaemüügist, sest ETK Gruppi kuuluvad ka E-Ehituskeskuse kauplused, mille sortiment jääb samuti uue ostudirektori kureerida.

Uueks ostudirektoriks valitud Kontson otsustas kandideerida, sest ostutöö strateegiline juhtimine pakub talle pinget ning tal tekkis soov liikuda vastutusrikkama positsiooni poole. „Samuti on mul olemas eelmisest töökohast hea koostöökogemus praeguse ETK juhi Jaanus Vihandiga,“ rääkis Kontson.

Tema sõnul tuli otsus kandideerida äärmiselt kergelt, kuna ETK on keskmisest keerukama struktuuriga ning ostudirektori vastutusrikas positsioon pakub kindlasti positiivset pinget.

„Esimesteks eesmärkideks on ostuosakonna inimeste arendamine ning toetamine, saamaks parimaks ostuosakonnaks jaekaubandusvaldkonnas,“ rääkis Kontson oma plaanidest. Lisades, et samuti seisab tal ees palju tööd sortimendi arendamise valdkonnas ja seda just kaubavaliku efektiivselt laiendada.

Kontson teeb esmajärjekorras strateegiliste kaubagruppide sortimendi ja müügipinna efektiivsuse analüüsi ning seejärel paneb paika edaspidise tegevusplaani.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757