Avati Viru Keskuse uus jalatsiala

Viru Keskuse uuendused on jõudnud esimese olulise verstapostini ning neljapäeval, 27.02 avati  keskuse teise korruse jalatsipiirkonnas esimesed poed ABC King, Salamander ning lähiriikide esimene Dune London.

ABC Kinga tegevdirektor Edward Köster ütles, et tegemist on ABC Kinga lipulaeva ja ilmselt ka Eesti kõige uuenduslikuma jalatsipoe keskkonnaga. „Meie senistest kauplustest eristab seda tavalisest mängulisem sisekujundus ning mitmed uuendused, tehes Viru Keskuse esinduskauplusest uue põlvkonna jalatsikaupluse. Uuena on kauplusesse tekitatud „kingasalongi“ ala, kus on väljas mitmed premium kaubamärgid ning seal saab nautida privaatsemat ostlemist. Lisaks on tegemist esimese poekeskkonnaga Eestis, milles on kasutatud 100% keskkonnasäästlikke LED valgusteid,“ rääkis Köster.

Viru Keskuse uuel jalatsialal avas esimese kaupluse Balti- ja Põhjamaades Üendkuningriigi juhtiv moejalatsite bränd Dune London. Dune Londoni kõrval asub ka Baltikumi kõige suurem Salamanderi jalanõudel

Suve alguses lisanduvad jalatsiala uute tulijate hulka ALDO, Ecco ja Högl kauplused

Käesoleval aastal läbib Viru Keskus renoveerimiskuuri, uuendusi viiakse sisse nii sise– kui ka välisilmes. Avatakse mitmeid uusi kauplusi, mille hulgast leiab näiteks Eesti ainsa Massimo Dutti, Põhjamaade ainsa River Islandi ning Brooks Brothersi kauplused.

Viru Keskus on Eesti kõrgeima külastatavusega ostukeskus, kust leiab lisaks kvaliteetsetele moekaupadele ka Baltimaade suurima raamatupoe ja ilutoodete osakonna.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara