ETK juhid töötavad täna „eesliinil“

Eesti Tarbijateühistute Keskühistu (ETK) juhatuse liikmed, valdkondade juhid ja kümned kontoritöötajad asuvad 1.aprillil Tallinnas tööle kaupluse- või laotöötajana.

Kokku ligi poolsada igapäevaselt kontoris töötavat inimest tõmbab täna vähemalt pooleks päevaks selga Maksimarketi või Konsumi logoga särgi või laotöötaja tunked ja asub appi kauba komplekteerijatelele ja väljapanijatele ning müüjatele. ETK juhatuse esimees Jaanus Vihand töötab täna Laagri Maksimarketis ning juhatuse liige, finantsdirektor Janek Lepp Raudalu Konsumis.

„Ettevõtmise eesmärgiks on anda juhtidele ja kontoritöötajatele võimalus olla otse „eesliinil“ ja kogeda, kuidas protsessid kauplustes ja logistikavaldkonnas reaalses elus toimivad,“ ütles ETK personalidirektor Külliki Koppel. „Usun, et see näitab juhtidele, millised on kitsaskohad, pakub uusi ideid ja aitab leida võimalusi, mida parendada.“

100% Eesti tarbijatele endile kuuluv ETK on vanim ja suurim Eesti jaekaubanduse vallas ühiselt tegutsev grupp. ETK Grupis tegutseb 19 tarbijate ühistut, millel on omakorda kokku ligi 83 000 klientomanikku ehk ühistu liiget.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara