Kaupmeeste Liidu uueks liikmeks sai Jungent Estonia

Alates aprillikuust kuulub Kaupmeeste Liitu uue liikmena müügi- ja turundusfirma Jungent Estonia OÜ.

Jungent on aktiivselt tegutsenud kaubanduses juba 22 aastat ja täna katab ettevõtte tegevusgeograafia lisaks Eestile tervet Baltikumi. Jungenti kaubavaliku moodustavad margitooted, mis oma tootegruppides on ülemaailmsed või kohaliku turu liidrid. Kaubagruppide hulka kuuluvad toidu- ja esmatarbekaubad, tööstuskaubad, alkohol ja Shell määrdeained.
 
„Kaupmeeste Liit ühendab erinevaid jae- ja hulgifirmasid ning seetõttu valmistab heameelt, et meie liikmeks astub pikaajalise tegutsemisstaažiga väga tuntud kaubandusettevõte,“ ütles Kaupmeeste Liidu tegevdirektor Marika Merilai.
 
Kaupmeeste Liit on asutatud 1996. aastal eesmärgiga esindada ja kaitsta liidu liikmete huve seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel. Kaupmeeste Liitu kuulub kokku 49 liiget. 

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Blogid

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara