Autor: Maarit Eerme • 6. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ilutoodete e-pood toimetab kauba kliendile samal päeval

Ilutoodete e-pood MyLook.ee lõi uue teenuse Iluekspress, mis võimaldab Eesti suuremate linnade elanikel saada tellitud kauba kätte juba samal päeval.

Ilutoodete tellimine e-poodide vahendusel on kiiresti tõusev trend ning aina tihenev konkurents paneb kõiki müüjaid uute klientide saamiseks ja olemasolevate hoidmiseks kõvasti pingutama. Veebipood MyLook.ee otsustas näidata eeskuju kõikidele Eesti e-poodidele ja tutvustas teenust Iluekspress.

„Iluekspress on oluline edasiarendus meie klientide jaoks, kes ei pea poodi minema selleks, et samal päeval endale meelepärane toode osta. Ilutoodete valdkonna kasvanud konkurentsist võidavad ennekõike kliendid, kes saavad osta tooteid senisest kiiremini ja soodsamalt,“ ütles MyLook.ee turundusjuht Ivar Arulaid. Ta lisas, et Iluekspressi teenusega suurendatakse lisaks kliendirahulolule ka 2014. aasta müügikäivet ning uute klientide hulka.

MyLook.ee e-poes Iluekspressi märgiga tähistatud tooted transporditakse SmartPosti vahendusel klientideni samal päeval Tartus, Tallinnas, Pärnus, Jõhvis ja Narvas. „Alates tänasest suudame umbes 70% toodetest toimetada koostöös SmartPostiga klientideni samal päeval ning pingutame selle nimel, et teenus laieneks ka teistesse linnadesse,“ ütles Arulaid.

Iluekspressi teenuse väljatöötamisel lähtus veebipoe arendusmeeskond klientidelt saadud tagasisidest. „Oleme algusest peale seadnud eesmärgiks kõrge kliendirahulolu ja Iluekspressi teenusega astusime sammu klientide soovile lähemale,“ ütles Arulaid.

MyLook OÜ 2012. aasta müügitulu oli 1,68 miljonit eurot ning kasum 161 726 eurot. Ettevõtte sõnul toimetatakse iga päev klientideni ca 500 toodet.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757