Viru Keskuses avati kolm uut Hispaania rõivakauplust

Viru Keskuse teisel korrusel avati täna kolm Hispaania päritolu rõivakauplust: eksklusiivne Pedro del Hierro, kelle brändipood avatakse Eestis esmakordselt, ajatu stiiliga Cortefiel ning naiste pesupood women’secret.

Kõik kolm kaubamärki on Eestisse toonud KarKat Fasion OÜ, mille tegevjuhi Tiina Varamäe kinnitusel on Eesti turul veel natuke ruumi uutele ja värsketele brändidele. „Teatavasti on paljusid Hispaania kaubamärke viimastel aastatel saatnud edu ja ükskõik millisesse Euroopa suurlinna satud, ootavad ikka ees samad poed,“ sõnas Varamäe. „Kuna riietuse eesmärgiks on ikkagi näidata oma isikupära ja teistest erineda, on see paljude jaoks probleem. Meie väike poodide arv Eestis tagab värske ja teistest eristuva kaubavaliku.“

BMASS omanik ja moeeksperdi Beatrice sõnul on Cortefieli kui Pedro del Hierro näol tegemist linnalike vabaaja rõivastega, mida vürtsitavad huvitavad ja omanäolised detailid. Pesubrändi women’secret iseloomustab ehk kõige enam nooruslikkus, romantika ja mugavus.

Varamäe sõnul ei plaani nad lähiajal teisi Pedro del Hierro kauplusi siin piirkonnas avada. Lisaks Tallinna kauplusele müüakse Pedro del Hierro tooteid Baltikumis veel Vilniuses.

Kolmest kaubamärgist tuntuim on Euroopas ilmselt Cortefiel, mis loodi 1946. aastal ning on tänaseni Hispaania rõivamoes edukas turuliider. Viru Keskuses avatakse Cortefieli teine kauplus Eestis. 

Naiste pesubränd women’secret on Hispaania pesu, ööriiete ning rannariiete kaubamärk, mille tooteid iseloomustab nooruslikkus, mängulisus, romantilisus. Women’secret on laienenud enam kui 45 riiki, Viru Keskuses avatakse women’secreti teine kauplus Eestis.

Cortefiel Group on Euroopa üks juhtivaid rõivatööstusettevõtteid, kuhu kuuluvad Hispaania kaubamärgid Cortefiel, Pedro del Hierro, pesubränd women’secret ning noortele suunatud Springfield. Moekett tegutseb 63 riigis, omades üle 1800 kaupluse. Baltimaades omab moegrupi frantsiisi KarKat Fashion OÜ, kellel on kokku 15 kauplust, mis asuvad Vilniuses, Tallinnas, Riias ja Tartus.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara