Homme avatakse Tallinna Linnapood

Homme, 21. mail kell 13 avatakse Lasnamäe turul pidulikult Tallinna Linnapood (Punane 48a), kust ostja saab linna kõige odavamate hindadega peamisi toidukaupu osta.

Pidulikul avamisel osalevad linnapea Edgar Savisaar, abilinnapead Eha Võrk ja Arvo Sarapuu, Lasnamäe linnaosa vanem Olga Ivanova ja Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja Jaanus Riibe.

Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu sõnul on linnapoe eesmärgiks parandada eeskätt madalama sissetulekuga inimeste toimetulekut igapäevaeluga. „Linnapood ei tööta kasumi teenimise nimel ega hakka kindlasti ka konkureerima suurte kaubanduskettidega,“ rõhutas Sarapuu. „Kindlasti hakkab linnapoes olema linna kõige odavam ostukorv ehk toidukorvi maksumus võrreldes teiste poodidega on 10-15% väiksem. Seega hakkame kindlasti silma peal hoidma teistel suurtel toidukaupluste hindadel, et saaksime tagada linnapoes teatud toodetel odavad hinnad.“

Linnapoes on pidevalt müügil 34 toodet turu kõige madalamate hindadega ja veel ligemale 600 eri toodet, mida müüakse turuhinnaga. Kaupluses on letisüsteem ehk kaupa tuleb küsida müüjalt.

Ühtlasi laiendatakse linnapoes ka linna ühiskaardi ehk rohelise kaardi kasutusvõimalusi, kasutades seda kampaania- ehk soodushinnaga kaupade ostmiseks. Rohelise kaardi süsteem hakkab toimima aga paari nädala jooksul.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara