Nišipood ava parimal kaubanduspinnal

Ökopoed, mille eesmärk on pakutava elustiili laiem propageerimine, soovivad kaubanduspinnana kasutada vaid kergesti ligipääsetavaid ning käidavaid kohti.

Ökotoodete jae- ja hulgimüüja Biomarketi juhatuse liikme Priit Mikelsaare sõnul pole mõtet avada kauplusi ükskõik kus, vaid ainult sobiva pinna leidmisel, kirjutab 26. mai kinnisvara rubriik.

Mikelsaare sõnul on Biomarketi kaupluste asukohad ja suurused välja kujunenud aja jooksul ning seda on ühelt poolt mõjutanud ettevõtte enda areng ning teisalt ka see, milliseid vabu kaubanduspindu on saada olnud.

"Biomarketi esimene pood, küll mitte Biomarketi nime all, avati kümme aastat tagasi vanalinnas ning pärast paari-kolme tegutsemisaastat otsustasime kaupluse asukoha valikul keskenduda eelkõige suure käidavusega kohtadele, nagu näiteks suured kaubanduskeskused. Ning esialgu vaid Tallinnas," kirjeldas mees eduka poeketi algusaegu.

Millest lähtub Biomarket kaupluse asukoha valikul ning kuidas Biomarket edu on saavutanud, loe pikemalt edasi Äripäevast.

Osale arutelus

  • Kaidi Tahula, Urve Vilk

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara