Maxima Grupé saab uue juhi

Alates 3. juunist asub Maxima Grupé juhi kohale praegune turundusdirektor Neringa Janaviciute. Ettevõtte senine peadirektor Mindaugas Bagdonavicius jätkab Maxima Grupé valdusfirma Vilniaus Prekyba juhatuse esimehena.

Maxima Grupé korraldab jaemüügi ettevõtete tegevust Leedus, Lätis, Eestis, Poolas ja Bulgaarias. “Maxima Grupé on loonud suure ja eduka rahvusvahelise jaekauplusteketi. Arvestades ettevõtte pikaajalist strateegiat oleme otsustanud paremini defineerida ettevõtte tegevuse, vastutuse ning prioriteedid,” ütles valdusfirma Vilniaus Prekyba juhatuse esimees Mindaugas Bagdonavicius.

Neringa Janaviciute on Vilniaus Prekyba ettevõtetes töötanud juba alates 1994. aastast, alustades oma karjääri kommertsdirektorina. Hiljem töötas ta Maxima grupi ettevõtete müügi- ja turundusosakondades. 2002. aastal avas ta Vilniaus Akropolise juhina Baltikumi suurima kaubanduskeskuse Akropolis. Viimased kuus aastat on ta töötanud Maxima grupi ettevõtete turundusdirektorina ning olnud ettevõtte direktoraadi liige.

„Olen tänulik usalduse eest, mis mulle on omistatud ning olen valmis panustama ettevõtte jätkuvasse edusse. Minu peamised eesmärgid hõlmavad grupi ettevõtete jätkuvat kasvatamist, rahvusvahelise kompetentsi, juhtimise ning maine tugevdamist ning Maxima Grupé strateegiliste eesmärkide saavutamist,” ütles Janaviciute.

Tänavu aprillis Maxima Grupé valdusfirma Vilniaus Prekyba juhatuse esimeheks saanud Bagdonavicius vastutab ka Akropolis grupi ettevõtete tegevuse eest ja koordineerib jaekaubanduse arendamist Hispaanias.

2007. aastal loodud Maxima Grupé juhib jaemüügiettevõtete tegevust Leedus, Lätis, Eestis, Poolas ja Bulgaarias. 2013. aasta lõpus tegutses nendes riikides kokku 508 Maxima X, Maxima XX, Maxima XXX, Aldik, ja T-Market kauplust, neist 230 Leedus, 144 Lätis, 71 Eestis, 42 Bulgaarias ning 21 Poolas. Kõikides riikides kokku annab Maxima Grupé tööd ligi 30 000 inimesele. 2013. aastal tõusis Maxima Grupé konsolideeritud käive 5,9 protsenti ehk 2,519 miljardit euroni ilma käibemaksuta.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HKScan otsib KATEGOORIAJUHTI

HKScan Estonia AS

27. september 2017

Tarkvara

Jaekaubandus – kas valida jäik või paindlik laoarvestuse meetod?

Kaalutud keskmine kui lihtsamini hallatav meetod jaekaubanduses, on enam levinud kui FiFO, sest võimaldab lihtsustatud laoliikumist ning kiire jaemüügi puhul üliolulist miinusesse müüki.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Blogid

Statistika

Teabevara