Pärnu Kaubamajakas laienes

4. juunil avab Pärnu kaubanduskeskus Kaubamajakas oma järjekordse laiendusprojekti, kuhu investeeriti 4 miljonit eurot

Jaanuaris 2014 alanud Pärnu kaubanduskeskuse Kaubamajakas järjekordne laiendusprojekt on valmis ning avatakse külastajatele 4. juunil. Lisaks mitmele moe-, ilu- ja spordipoele avab keskuses uksed Pärnus ainulaadne restoranide ala „Gurmaania“, mis võtab enda alla üle 800 ruutmeetrit ning koosneb viiest eriilmelisest toidukohast—ameerikalik Baby Back BBQ & Ribs, Vahemere köögist inspireeritud Da Vinci Pizza & Pasta,  sushi-baar Silk Sushi, aasiapärast toitu pakkuv Chopsticks ja kohvik Peccadello. 

Juurdeehituse käigus rekonstrueeriti kogu kaubanduskeskuse fassaad ning rajati hoone taha uus 150 kohaline autoparkla, millega lisandus täiendav sissepääs.  Osaliselt uuendati kogu sisekujundust.

Kaubamajakas on Pärnu suurim kaubanduskeskus, mis paikneb Pärnut läbiva Via Baltica trassi vahetus lähenduses.  Keskuse üldpind on 23 500 m2, millest üüritavat pinda on 18 400 m2. Laienduse käigus lisandus 10 üürnikku ning üürnike koguarv on nüüd 65.

Keskuse omanik AS Papiniidu Projekt investeeris uuendamisse 4 miljonit eurot.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Rahva Raamat otsib HULGIMÜÜGI TURUNDUSJUHTI

Rahva Raamat AS

02. märts 2018

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara