Belgias avatakse pakendivaba kauplus

Belgias Antwerpis avatakse 29. juunil kauplus, kus ei ole plastik pakendeid. Hetkel on Euroopas sellise kontseptsiooniga kauplusi väga vähe, kirjutab Greenfuddge.org.

Hetkel on trend selles suunas, et pakendivaba kaupluste hulk lähiaastatel kasvab. Belgias avatavas kaupluses hakatakse müüma nii toidukaupu kui ka tarbekaupu.

Pakendivabas kaupluses kasutavad tarbijad enda karpe, pakendeid või riidest kotte, mis võetakse kodust kaasa. Toote hind on kindlaks määratud pakendamata toote järgi. Näiteks kliendid saavad täita enda karpe täitekonteineritest. 

Kaupluses on mõeldud ka nende klientide peale, kes unustavad kaasa võtta enda karbi. Kauplusest on võimalik osta klaasist purke ja karpe, mida on võimalik ka hiljem pikaajaliselt kasutada. Pakendivaba kauplus pakub suurt valikut keskkonnasõbralikke pakendeid.

Lisaks toidukaupadele on kaupluses müügil ka ökoloogilised ilutooted, vitamiinid ja eeterlikud õlid. Kaupluse eesmärk on tutvustada tervislikku ja rohelist eluviisi. Teised sarnased kauplused asuvad veel Capannoris, Barcelonas, Viinis, Kiilis, Berliinis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara