Autor: Maarit Eerme • 4. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

River Island: Virusse jääb hetkel ainuke kauplus Baltikumis

Rõivakaupluse River Islandi piirkonnajuht Jeanette Dalby ütles, et neil ei ole hetkel plaanis rohkem Baltikumis laienede ning Viru Keskuse kauplus jääb hetkel ainukeseks.

Dalby rääkis, et nad valisid just Baltikumis kaupluse avamiseks Tallinna, sest selle demograafiline asukoht sobib neile kõige rohkem. „Siin on palju moeteadlike kliente, kes otsivad alati midagi uut ja värsket,“ rääkis Dalby.

„Kaupluse avamise protsess võib kesta kuni üks aasta, kuid meie jaoks on tähtis, et leiaksime kauplusele õige asukoha,“ ütles ta ning lisas, et Viru Keskus sobib meile väga hästi, sest see on Tallinna moe keskuseks.

River Islandi kauplustes valitseb lõbus keskkond, pakkudes klientidele erilisi tooteid. „Meil on alati midagi uut, värsket ja trendikat,“ sõnas piirkonnajuht. Ta kinnitas, et nad ei võta ennast, kui brändi väga tõsiselt ja see väljendub ka kaupluse lõbusas keskkonnas. Kolme sõnaga võib River Island iseloomustada, kui lõbus, moodne ja värske.

Dalby sõnul ei ole neil hetkel plaanis rohkem Baltikumis laieneda. „Kui praegune kauplus Viru Keskuses on edukas, siis me mõtleme sellele, kuid uue kaupluse puhul on väga tähtis asukoht ja õige ajastus,“ kinnitas ta.

„Kõik, mida me teeme on River Islandi jaoks suur saavutus – hetkel avasime uue kaupluse uuel turul Rihanna värke kollektsiooniga,“ sõnas Dalby.

River Island kasutab enda mõningates kauplustes iPadide lahendust, mille abil saavad kliendid vaadata tervet kollektsiooni. „Osades kauplustes on ka tweetivad peeglid, mille abil saavad kliendid ennast valitud rõivaesemega twiitida.“ Piirkonnajuhi sõnul on River Islandi jaoks sotsiaalmeedia väga oluline kanal, mille kaudu nad suhtlevad klientidega ning pakuvad neile kõige uuemaid tooteid. "

„Samuti on meil võimalus kliki ja korja kokku teenus, mis tähendab siis seda, et kui tellid e-kauplusest toote, siis saad sellele järgi minna soovitud River Islandi kauplusesse,“ rääkis Dalby.

Foto: Raul Mee
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757