Autor: Maarit Eerme • 6. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima maksis ettevõtte töötajate lapsele stipendiumi 

Maxima Eesti töötajate peredes kasvavatele 4.-11. klassi õpilastele suunatud stipendiumiprogrammi raames sai täna lõppenud kooliaastal igakuist 30 euro suurust stipendiumi rekordiline arv lapsi – hea õppeedukuse eest maksti mõlemal poolaastal stipendiumi enam kui 100 koolilapsele.

“Alates stipendiumiprogrammi “Maximalist” käivitamisest 2011. aasta sügisel on igakuise stipendiumi saajate arv igal õppeaastal suurenenud ning tänavu oli vähemalt 4,6-pallise keskmise hindega lapsi rekordilisel arvul,” lausus Maxima Eesti personalijuht Elsa Niglas. “Kokku oli stipendiumisaajaid aasta peale 220.”

Niglase sõnul on nii stipendiumisaajate kui ka nende vanemate tagasiside sellisele tunnustusele väga positiivne. Üheltpoolt on see personalijuhi sõnul tunnustuseks lapsevanematest kolleegidele ning teisalt kindlasti motiveerib koolilapsi kõikjal Eestis heade hinnete nimel pingutama.

“Uurisime õpilastelt ka seda, milleks stipendiumi kasutatakse ning väga paljud eelistavad raha kohese ärakulutamise asemel mitme kuu jooksul koguda, et siis korraga midagi suuremat osta,” märkis Niglas. “Näiteks paljud lapsed koguvad stipendiumiraha mõne elektroonikaseadme – telefon, arvuti, tahvelarvuti – soetamiseks.”

Kõikide Maxima Eesti töötajate 4.-11. klassides õppivad lapsed saavad igakuisele stipendiumile taotlusi esitada kahel korral aastas – sügisel kooliaasta alguses ning talvise koolivaheaja järel.

Stipendiumi makstakse lastele, kelle keskmine hinne on viiepallisüsteemiga hindavates koolides 4,6 või enam. Igakuist 30-eurost stipendiumi makstakse kooliaasta jooksul septembrist juunini.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757