Autor: Maarit Eerme • 6. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Neljas Eesti rannas saab sel suvel maksta jäätise eest mobiiliga 

Alates tänasest, 6. juunist saab 4 Eesti rannas, kokku 8 Premia jäätisekioskis oma ostude eest tasuda mobiiltelefoniga.

„M-maksete projekt sai eelmisel aastal alguse praktilisest vajadusest ning osutus ülimenukaks. Paljud suvitajad ei võta randa kaasa sularaha või pangakaarti, kuid mobiiltelefoni ei jäta tänapäeval keegi naljalt koju," sõnas Premia Foodsi ASi juhatuse esimees Katre Kõvask. Ta rääkis, et m-makse võimalus sai nende jäätisekioskitesse paigaldatud, et tasumine oleks võimalikult lihtne ja mugav. Mobiiliga tasutud summa kajastub kliendil järgmisel kuul mobiilioperaatori poolt väljastatud arvel.

Eelmine aasta alustasid pilootprojektis Premia jäätisekioskid Stroomi ja Pikakari rannas, see aasta avab Premia 8 m-makse võimalusega kioskit 4 Eesti rannas: Pärnu, Stroomi, Pirita ja Pikakari.

AS Premia Foods on toiduettevõte, mis tegutseb kuuel turul ja mis on noteeritud NASDAQ OMX Tallinna börsil alates 2010. aasta 5. maist. Täna on ettevõttest, mis tegutseb nii Balti riikides, Venemaal kui ka Soomes ja Rootsis, saanud kõigil turgudel juhtiv toidufirma, mida tuntakse eelkõige tema kõrgelt hinnatud kaubamärkide kaudu jäätiseturul, jahutatud kalatoodete ning külmutatud kaupade turgudel. Premia Foodsi peamised kaubamärgid on Premia, Eriti Rammus, Heimon Gourmet, Väike Tom, Sahharnõi Rozhok, Etalon, Baltiiskoje, Klasika, Maahärra, Viking, Natali, Bueno!, jt. Ettevõtte käive oli 2013.aastal 98,9 miljonit eurot ning see annab tööd ligikaudu 750-le inimesele kuues riigis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757