220 Energia OÜ tegi esimesel aastal 6,2 miljonilise käibe 

220 Energia OÜ esimesel elektrimüügiaastal jõudis käive 6,2 miljonit euroni ning ärikasum oli 36 tuhat eurot.

220 Energia turuosa oli Eleringi andmetel 2013 aastal 1,7%.

„Oleme esimese tegevusaasta majandustulemusetega äärmiselt rahul ning meie klientidele meeldib avatus ning arusaadav hinnapakkumine," ütles 220 Energia juhatuse liige Marko Allikson. Ta lisas, et konkurentidel on väga raske kopeerida nende efektiivset kulustruktuuri.

220 Energia OÜ on põhiosas Eesti ja vähemusosas Soome erakapitalil põhinev elektrimüügi ettevõte, kelle eesmärk on pakkuda soodsaima hinnaga elektrit nii era-, kui ka äritarbijatele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara