ABC Supermarkets eristub teistest jaekettidest

Mai alguses avatud Pärnu Keskuse Delice toidukauplus pakub klientidele teistsugust ostukeskkonda ja põnevaid tooteid.

„Pärnu Delice toidupood sarnaneb enda kontseptsioonilt kõige enam Solarise toidupoele, kus pakume klientidele teistsugust ostukeskkonda ja põnevaid tooteid,“ rääkis ABC Supermarketsi juhatuse liige Andrus Põld.

Põld rääkis, et neil on sellise kontseptsiooniga kauplusi veel plaanis. „Soov oleks avada üks kauplus Tallinnas ning Tartus,“ ütles ta. Lisades, et hetkel veel ei saa avalikustada plaanide täpset realiseerumist.

Delice kaupluse kontseptsiooni väljaarendamisel oli neil eesmärgiks eristumine tavapärasusest. „Eristume uue poega just kujunduse kui ka sortimendi osas, millesarnast turul olevad jaeketid ei paku,“ selgitas Põld. Ta lisas, et Solarise toidupoe näitel on nad saanud kinnituse sellest, et tarbijad hindavad eristuvat valikud ja suurt sortimenti.

Pärnu kaupluse tõsisem arendusprotsess võttis Põllu sõnul aega üle poole aasta, kuna keskuse arendaja soovis laiendatava keskuseosa kontseptsiooniliselt kujundada Solarise keskuse sarnaselt ehk on ühendatud kaubandus, toitlustus ja meelelahutus. „Arenduspakkumine jõudis meieni just seetõttu, et omame vastavat kogemust Solarise keskuses Tallinnas,“ ütles Põld.

Delice toidupoes saab tööd 40 inimest ning kauplusel on müügipinda üle 1000 ruutmeetri.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara