Linnapood hakkab loosima kotitäisi nõutumate kaupadega

Tänasest, 16. juunist kuni 14. augustini leiab iga neljapäeva keskpäeval loosimisel õnneliku omaniku kotitäis linnapoe enimnõutud kaupu.

"Loosikupongi saab poes ostuga kaasa ja kupongi täitjate vahel loositakse välja ostukorv, mille võitja järgmisel päeval kauplusest kätte saab," ütles linna ettevõtlusameti turundusbüroo peaspetsialist Agne Unn.

Tallinna Turud direktor Tiia-Liis Jürgenson ütles, et nad plaanivad korraldada avalikud loosimised neljapäeviti, näiteks kell 12. Väljaloositavas kinkekotis saab olema valik linnapoe  populaarsematest kaupadest," ütles ta.

Enimostetud kaupade hulka kuuluvad Jürgensoni sõnul näiteks kilepiim ja keefir, hapukoor ja või, riis, toiduõli ning mitmed lihatooted. "Ostjate huvi linnapoe vastu pole raugenud, seda külastab stabiilselt tuhat ostjat päevas," nentis Jürgenson. Ta lisas, et on külastatavusega väga rahul.

Jürgensoni sõnul on linnapoest oste teha tõesti tulus, sest see annab suurt kokkuhoidu.

Unni sõnul on loosimisel veel teinegi eesmärk. "Loosikupongis on kontaktandmete kõrval ka küsimus klientide soovide kohta," selgitas ta, ning täpsustas, et nii saavad nad teada, kas ostjad on nende kauplusega rahul ja mis võiks veel paremini olla.

Linnapoe enimostetud kaubad

*Piimatooted: 2,5 % Tere pastöriseeritud kilepiim 0,49 eurot, Tere keefir 0,55 eurot, Valio 20%  hapukoor 500 g 0,58 eurot, Tere või 200 g 0,98 eurot,

*Kuivained: makaronid 400 g 0,19 eurot, riis 1 kg 0,68 eurot, manna 1 kg 0,49 eurot, peensuhkur 1 kg 0,54 eurot, must pakitee 0,54 eurot.

*Toiduõli 1 liiter 0,98 eurot

*Lihatooted: 450 g kodune hakkliha (50% sealiha, 50% veiseliha) 1,35 eurot, pakendatud jahutatud broilerikoivad  500 g 1,48 eurot/kg, õhukindlalt pakendatud jahutatud veisesupikogu u 700 g 0,88 eurot/kg, õhukindlalt pakendatud jahutatud searaguu 700 g 0,99 eurot/kg. 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara