Narvas avatakse üks Eesti suurim tehnikapood

Reedel avatakse Narva Astri keskuses üks Eesti suurim elektroonikakauplus. Võrreldes varem samas keskuses asunud poega, kasvas müügipind pea kolm korda.

Euronics Balticu turundusdirektori Urmas Arula sõnul on viimasest sarnase kaliibriga kaupluse avamisest möödas pea neli aastat: „Nii suurte ja kaubarikaste poodide loomine eeldab väga head asukohta. Neid on omakorda aga tõeliselt vähe. Uuenenud Astri keskus on just sobiv paik,“ rääkis Arula. Tema sõnul soovivad tarbijad hoolimata internetipoodide võidukäigust endiselt ka füüsilises kaupluses ringi vaadata ning Euronicsi ketist leiab nüüd müügipinda enam kui 12 täismõõdus jalgpalliväljaku jagu.

Inimeste tarbimisharjumused Eestis on Euronicsi müügistatistika järgi üsna sarnased. Regiooniti esineb väiksemaid erisusi brändieelistuste kohalt. Samuti mõjutab tarbimist sissetulekute suurus ja kallimaid oste tehakse reeglina Tallinnas. Kohati mõjub üllatavalt aga inimeste innovatsioonilembus. „Näiteks hiljuti turule tulnud nõgusad telerid müüvad üle ootuste hästi. Uus tehnoloogia ja selle kõrgem hind tehnikahuvilisi ei heiduta,“ lisab  turundusdirektor. Samuti kiputakse üha enam eelistama juhtmevaba tehnikat.

Ida-Virumaa suurimat elektroonikakauplust eristab teistest laiem sortiment ja seda eelkõige IT-seadmete ja köögitehnika vallas.

Euronics XXL kauplus Astri keskuses avab uksed 20. juunil.

Euronicsi kauplusi haldab Eestis Sandmani Grupi AS, mis on 1992. aastal loodud 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte ja Eesti suurim koduelektroonika müüja. Kokku haldab ettevõte Baltikumis 58 Euronicsi tehnikapoodi, mille kogu müügipind ületab 50 000 ruutmeetrit.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara