Apranga jaekäive kasvas juunis 18,4%

Apranga jaemüük kasvas juunis võrreldes möödunud aasta sama kuuga 18,4%. 

Apranga Grupi jaemüük koos käibemaksuga küündis esimesel suvekuul 50,5 miljoni litini (14,6 miljonit eurot). Teises kvartalis oli ettevõtte käive 145,8 miljonit litti (42,2 miljonit eurot) ja see kasvas aastaga 9%.

Aasta esimesel poolel kasvas rõivamüüja käive 10,6% võrra. Esimesel poolaastal oli Apranga müügitulu Leedus 169,8 miljot litti, Lätis 72,7 miljonit litti ja Eestis 36,3 miljonit litti. Kõige rohkem ehk 21,3% kasvas aastaga käive Lätis.

Apranga Grupil on 157 kauplust ja kaupluste arv suureneb aastas keskmiselt 5,9% võrra. Tänavu esimese kuue kuu jooksul avas ettevõte 13, rekonstrueeris 4 ja sulges 4 kauplust.

Apranga aktsiad on noteeritud Vilniuse börsil. Aktsia hind on 2,62 litti.

Osale arutelus

  • Birjo Must

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara