Maxima alandab sadade toodete hindu

Maxima alandas kõikides kauplustes enam kui 500 ostetuima kauba tavahindu, pakkudes majanduse jahenemise tingimustes oma ostukäitumist üle vaatavatele tarbijatele põhiliste igapäevatoodete puhul keskmiselt 15-protsendilist säästu. 

“Kokku alandasime alates 1. juulist hindasid pea kõikide tootegruppide lõikes, mis kuuluvad Eesti inimeste igapäevasesse ostukorvi,” lausus Maxima Eesti kommunikatsioonijuht Erkki Erilaid. “Keskmiselt on uuel tasemel hind 15 protsenti madalam, kuid kampaania hõlmab ka senisest ligi 30 protsendi võrra odavama hinnaga kaupa.” 

Erilaiu sõnul soovib Maxima hindade alandamisega pakkuda majanduskeskkonna jahenemise tingimustes ostjatele kindlust, et koduse toidulaua lemmiktooted on poes saadaval hea hinnaga. “Täna, mil sisetarbimine ei kasva oodatud tempos ja inimesed muudavad oma ostukäitumist, soovime pakkuda ostjatele põhiliste toidukaupade puhul lisaks praegu suure osa müügist moodustavate kampaaniatoodete kõrval ka soodsat tavahinda,“ ütles Erilaid.  

Hinnalangetus hõlmab Erilaiu sõnul põhitoiduaineid nagu leiba-saia, piima- ja lihatooteid, suhkrut ja magusat aga ka kodukeemia, kosmeetika- ning  hügieenitooteid. Kõik alandatud hinnaga tooted on Maxima kauplustes tähistatud erksavärvilise märgiga “Revolutsioon”.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara