A&G ostja: siseneme uude sektorisse jõuliselt

Tartu Tarbijate Kooperatiivi juhatuse liikme Kaire Krevaldi sõnul plaanitakse seoses A&G Kaubanduse ostuga siseneda jõuliselt uude kaubandussektorisse, käimas on kahe poe avamise ettevalmistus Ülemise keskuses.

Tartu Tarbijate Kooperatiiv ostis Watson Group OÜ ja A&G ASilt 100% osaluse rõivaketis A&G Kaubanduse aktsiaselts. Küsimustele vastab Tartu Tarbijate Kooperatiivi juhatuse liige Kaire Krevald:

Miks otsustasite osta A&G Kabuanduse ASi? Tartu Tarbijate Kooperatiivil on pikka aega soov ja strateegiline plaan laiendada tegevust uutesse kaubandussektoritesse.

Milline oli ostu hind? Vastavalt lepingule pooled tehingu hinda ei avalda.

Kelle poolt tuli huvi tehinguks, teie või müüja poolt? Huvitaval kombel said seekord kokku mõlema poole huvid. Meie poolt vaadatuna sobis A&G Kaubanduse tegevusvaldkond Tartu TK strateegilise kavaga.

Kas lisandub ka uusi kaubamärke? Palju ja millised? Ettevõtte ost on kantud soovist Eesti rõivakaubandusturul areneda ja kindlasti kuulub turu ootustele vastavate uute kaubamärkide lisamine tooteportfelli meie pikaajalisse plaani.

Teil on kokku 14 kauplust, kas plaanite arvu suurendada või hoopis vähendada? Hetkel käib ettevalmistus Ülemiste keskuses kahe uue kaupluse avamiseks.

Kas plaanite oma kauplused ja kaubamärgid kõik ühte kohta suurde keskusse kokku koondada äkki hoopis? Hetkel tegutsevad kauplused Tallinnas, Tartus, Narvas ja Pärnus. Seni kuni elanikud on Eestis hajusalt laiali on ka kaubandusel huvi piisava arvu tarbijate olemasolul ikka nende lähedal oma kaupa pakkuda.

Miks asub just Hendrik I. Pass A&G Kaubanduse aktsiaseltsi juhtima? Olles tegutsenud pikaajaliselt rõivakaubanduses omab Hendrik I. Pass vaieldamatult suurt kompetentsi ja oli meie jaoks loogiline valik.

Pika tegevusajalooga A&G Kaubanduse ASil on arvestatav turuosa Eesti moekaupade turul, ettevõte kaupleb Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas 14 kaupluses ning vahendab kaubamärke Esprit, Vero Moda, Jack&Jones ning A&G. 

Osale arutelus

  • Kaisa Gabral

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

AccountStudio - lihtsalt kohandatav terviklik äritarkvara

Äritarkvara, mida on võimalik kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega väike- ja suurettevõtetele. Tarkvara liidestab ettevõtte e-poe nii, et tehingud e-poes kajastuvad ilma valu ja vaevata nii laos kui ka raamatupidamises.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara