Gofman A&G müügist: on aeg uuteks väljakutseteks

Watson Group OÜ ja A&G ASi omanik Olar Gofman müüs Tartu Tarbijate Kooperatiivile maha A&G Kaubanduse ASi, sest soovib keskenduda oma ettevõtte teisele, meditsiinitarvikute tootmise osale.

„Eks ma olen 20 aastat tegelenud erinevate firmade ülesehitamistega, aga enamuse oma igapäevasest tööajast olen ma ka meditsiinitehnika tootmise poole peal. Arvasin, et võib-olla on õige aeg võõrandada üks haru, et jääks aega ka hobide ja muude väljakutsetega tegelemiseks,“ kommenteeris Gofman otsust eraldada oma ettevõttest riidekaubanduse osa. Samas lisas ta, et ettevõtlusest kaduda ta ei plaani.

Küsimusele, mis hinnaga tükike firmast maha müüdi, ei soovinud Gofman vastata. Ka ei soovnud ta kommenteerida seda, kas ta sai tehingu eest soovitud summa. „Alati on müüjal vähe ja ostjal palju, aga kuna tehing toimus, siis saame öelda, et mõlemad jäid rahule,“ lausus Gofman naerdes.

Oma sõnul on ta rahul, et ettevõtmist asub juhtima Hendrik I Pass. „Tunnen teda 12 aastat, alates sellest kui ta tegi Melonis esimest Reservedi poodi, ja oleme palju kohtunud ka ajal, kui ta töötas LPP Retailis,“ rääkis Pass.

Ta lisas, et ETKl on olemas tugev finantsteadmine, kuid puudub sügav teadmine rõivakaubandusest, ja just selle poolest suudabki Hendik I Pass ettevõttesse panustada.

Gofmani ettevõte Watson Group tegeleb lisaks ka meditsiintarvikute tootmisega. „See on meie esimene ala, millega ettevõtluses alustasime. Paljuski tuli kõik muu  tänu sellele, just tänu sellele finantseerisime teiste äride alguseid. Kuid kuna  meie meditsiinitoodang läheb ekspordiks, siis Eestis pole sellest palju räägitud. See on veidi varju jäänud,“ rääkis Gofman. Tegemst on 100% pereettevõttega.

Pika tegevusajalooga A&G Kaubanduse ASil on arvestatav turuosa Eesti moekaupade turul. Ettevõte kaupleb Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas 14 kaupluses ning vahendab kaubamärke Esprit, Vero Moda, Jack&Jones ning A&G.


Osale arutelus

  • Kaisa Gabral

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HKScan otsib KATEGOORIAJUHTI

HKScan Estonia AS

27. september 2017

Tarkvara

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Jaekaubandus – kas valida jäik või paindlik laoarvestuse meetod?

Kaalutud keskmine kui lihtsamini hallatav meetod jaekaubanduses, on enam levinud kui FiFO, sest võimaldab lihtsustatud laoliikumist ning kiire jaemüügi puhul üliolulist miinusesse müüki.

Statistika

Teabevara