Autor: Kristi Malmberg • 11. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sports Direct tuleb Eestisse

Briti hiiglaslik spordikaupademüüja Sports Direct avab oktoobri lõpus Ülemiste keskuse laiendatud osas suure kaupluse.

Sports Direct, mis on tuntud oma odavate hindade poolest, avab oktoobri lõpus laiendatud Ülemiste keskuses uue kaupluse. Sports Directi Balti piirkonna juht Remi Aare kinnitas, et kaupluses hakkavad olema samad hinnad nagu Inglismaal.

„See moment oli nende jaoks sobiv. Langesid mitu asja kokku – hea keskus laienes, oli võimalik leida sellist suurt pinda ja nende laienemissoov oli tol hetkel olemas,“ selgitas Ülemiste keskuse juhatuse liige Guido Pärnits populaarse spordikaupade müüja Sports Directi tulemist keskuse laiendatud osasse. Sports Directi kauplus on ühtlasi kaubanduskeskuse suurimaks uueks poeks, pindalaga 1600m2.

Poed toetavad veebiäri

„Kui paljud jaeettevõtjad püüavad avada oma veebiäri, siis nemad vastupidi, püüavad seda asja toetada jaekauplustega,“ ütles Pärnits. Tema arvates on see loomulik käik, et tugevad veebikaubamajad püüavad end ka tavakliendile rohkem kättesaadavaks teha. „Eks see online ja offline kaubanduse sünergia järjest süveneb,“ tõdes Pärnits. Juhatuse liige usub, et üheks põhjuseks, miks Sports Direct avatakse Ülemiste keskuses, oli võime tagada kauplusele piisav ruum. Tema sõnul ei ole suured tippkeskused sageli võimelised just suuri pindu kauplustele pakkuma.

Pärnitsa sõnul on Sports Direct end oma agressiivse hinnapoliitikaga veebiturunduses tõestanud, mistõttu ta loodab, et positiivne mõju on ka kaupluse külastatavusele.  Poest asjade ostmine on tema sõnul internetist kaupade tellimisest emotsionaalsem ning seetõttu usub ta, et paljud kliendid, kes muidu on kasutanud aeganõudvat veebikanalit, tulevad lihtsalt Ülemiste keskusesse seda sama kaupa ostma.

Loe Äripäevast, mis tulevikku ennustab Pärnits teistele spordikauplustele ja mis on Ülemiste Keskuse tegelik eesmärk, kui keskuses avatakse Sports Direct.

Ülemiste keskuse laiendamine kulgeb plaanipäraselt ning kaupluskeskuse uuendus peaks valmima oktoobri teiseks pooleks. Tulevatel nädalatel teatatakse täpne kuupäev, mil laiendus avatakse. Pärast laiendust on Ülemiste keskuses 92 000 m²  üldpinda.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757