Kangadžungli omanik: olnuks ehk lihtsam, kui kõik olekski ära põlenud

Lao ja poe põlenguga ligi pool miljonit eurot kahju kandnud Kangadžungli tiim on optimistlik – täna avatakse taas uksed ning jätkatakse kergemat kahju saanud kauba päästmist, kirjutab Õhtuleht.

Täna avab Kangadžungel uksed umbes 500ruutmeetril, mis tulekahjust puutumata jäid. "Lõhnab ehk küll, aga see on ka kõik," selgitab Kangadžungli juht Ailen Nõmberg ning lisas, et töö ülejäänud kraamiga jätkub. .

35 ametis olevad inimest tuulutavad ja puhastavad tooteid ning pakivad tooteid uuesti. Mõeldes selleks kuluvale ajale ja muudele ressurssidele, tunnistab Nõmberg, et mõneti olnuks ehk lihtsam, kui olekski kõik ära põlenud.

12. augustil kell 0.06 teatati häirekeskusele tulekahjust Tallinnas J. Kunderi 8a asuvas kolmekorruselises ärihoones, kus hiljem tuvastati, et tulekahju sai alguse valgustist, täpsemalt halogeenlambist.

Kangadzungli 2013 aasta müügitulu oli 1,97 miljonit eurot ning kasum 290 tuhat.

Loe pikemalt Õhtulehest.

 

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara