Stockmanni juht pani ameti maha

Stockmanni juht Hannu Penttilä teatas täna, et lahkub päevapealt ettevõtte juhi kohalt. Algsete plaanide kohaselt pidi Penttilä juhi kohal jätkama kuni pensionile minekuni käesoleva aasta lõpus, vahendab Kauppalehti.

Ettevõtte nõukogu esimees Kaj-Gustav Bergh, kes täidab kuni uue juhi leidmiseni tegevjuhi ametikohustusi, lükkas ümber väite, nagu oleks Penttilä ootamatult vallandatud. Samas nentis ta, et Penttiläl oli õige aeg tagasi astumiseks, kuna juba praegu tehakse plaane järgmisteks aastateks. Lisaks valmistatakse ette uue strateegia elluviimist. Penttilä töötas Stockmann Groupis üle kolmekümne aasta.

Stockmanni majandustulemusel on sel aastal jäänud kõvasti allapoole ootusi. Teises kvartalis langes ettevõtte käive võrreldes mullu sama ajaga 8,9%, 495,3 miljoni euroni. Ka on firma pidanud sulgema mitmeid kauplusi Venemaal, Soomes ja Eestis.

Alles juunis teatas ettevõte, et kontsernis kaotatakse 180 töökohta, millest 110 töötajat koondatakse ning ülejäänud vabanevad pensionile mineku ja vabatahtlike lahkumispakettide teel.

Osale arutelus

  • Birjo Must

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara