Saarioinen Eesti saab uue juhi

Saarioinen Eesti praegune juht Märt Vilbaum siirdub alates 30. septembrist pensionile ning uueks juhatuse liikmeks saab Aivo Vanem.

"Pärast pikaaegset tegutsemist toiduvaldkonnas ja ligi kahekümneaastast tööd Saarioise kontsernis on lähenemas aeg, mil ma saan pühenduda kõigele sellele, mida üks lahe pensionärielu võiks pakkuda," kirjutas lahkumisteates Saarioinen Eesti pikaaegne juht Märt Vilbaum.

"Saarioinen on toiminud Eestis alates 1995 aastast, ettevõtte areng on olnud pidev ning tänane müügikäive ületab oluliselt 10 miljoni euro piiri. Erilise võimaluse nii minule kui ka ettevõtte arengule andis uue toidutehase ehitamine Raplasse, mis on aidanud oluliselt tugevdada meie toodete turuosa valmistoitude sektoris," teatas Vilbaum.

Vilbaumi viimane tööpäev on 30.septembril. 1.oktoobrist 2014 a. on kinnitatud Saarioinen Eesti OÜ juhatuse liikmeks Aivo Varem, kes oma aastatepikkuse kogemusega erinevates toidutööstuse valdkondades omab suurepäraseid eeldusi ettevõtte arengustrateegias kavandatud eesmärkide täitmiseks.

Vilbaum tänab kõiki kiirelt möödunud koostööaastate ja meeldivate töökogemuste eest!

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara