Apranga müük püsis muutumatuna

Möödunud kuul püsis Leedu riiete jaemüüja Apranga müük eelmise aasta septembri tasemel.

Apranga septembri jaekäive vähenes koos käibemaksuga võrreldes möödunud aasta sama kuuga 0,2% ehk 16,4 miljoni euroni. Kolmanda kvartali jaekäive kasvas võrreldes möödunud aasta sama ajaga 5,6 protsenti 51,3 miljoni euroni, teatas Apranga börsile.

Jaanuarist kuni septembrini, kasvas Apranga jaekäive võrreldes möödunud aasta sama ajaga 8,6 protsenti 132,1 miljoni euroni.

Lätis suurenes üheksa kuu jaekäive võrreldes möödunud aastaga 15,1%, 34,4 miljoni euroni, Eestis 19,8%, 18,3 miljoni euroni, Leedus 3,8%, 79,3 miljoni euroni. 

Üheksa kuu jooksul avas Apranga 14 uut poodi, remontis 8 poodi ja sulges 4 poodi. Kolmanda kvartali lõpus oli Aprangal 158 poodi. Müügipinda oli 71 700 ruutmeetrit, mis on 5,1% rohkem kui eelmine aasta samal ajal.

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara