Magnum Medical vahetas tegevjuhi

Magnum Medicali tegevjuhiks ja uueks juhatuse liikmeks nimetati Tiina Lätti. Senine tegevjuht ja juhatuse liige Kadi Lainelo lahkub ettevõttest, olles ametis olnud alla aasta.

Eile nimetati Magnum Medical OÜ tegevjuhiks ja ühtlasi uueks juhatuse liikmeks Tiina Lätti, kes varem juhtis ettevõtte ostuüksust. Magnum AS-i hulgimüügivaldkonna eest vastutava juhatuse liikme Ahti Kallikormi sõnul on Tiina Lätti pikaajalise juhtimiskogemusega tugev meditsiinivaldkonna ekspert, kes on Magnumi kontserniga olnud seotud 18 aastat.

Varem Selveris turundusjuhina ja ETKs ostudirektorina töötanud Kadi Laineloalustas Magnumis tööd jaanuarist 2014. Lainelo toona Äripäevale antud intervjuu kohaselt tuli otsus uus ametipositsioon vastu võtta pika kaalumise järel, kus sai määravaks soov edasi liikuda uuele vastutustasandile. „Samuti oli selle konkursi võitmine minu jaoks väga suur tunnustus,“ märkis ta.

Magnum AS-i struktuuri kuuluv Magnum Medical tegutseb ravimite hulgimüügi valdkonnas aastast 1992.

Osale arutelus

  • aripaev .ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara