Ebaõnnestunud Konsumis avas uksed Rimi

Täna avati Astangu mini-Rimi kauplus ruumides, kus möödunud aastal jäi avamata Konsumi kauplus, sest hoone arendaja ei pidanud kinni korduvatest lubadustes ja tähtaegadest. 

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja sõnul asub Astangu kauplus perspektiivses asukohas ning ümbruskonnas suurema tootevalikuga kaupluseid ei ole. "Uus kauplus leevendab piirkonna vajadust mitmekesise valikuga kodupoe järele." selgitas ta.  Lilleoja lisas, et mini-Rimi formaat on end hästi sisse töötanud ning Astangu mini-Rimi on mugav ja kergesti ligipääsetav kodupood, kus inimesed saavad oma igapäevaseid oste teha.

Kaupluse müügisaal on üle kuuesaja ruutmeetri ning tööd saab 18 inimest.

Rimi kommunikatsioonispetsialisti Katrin Batsi sõnul tuli otsus Rimi kauplus sinna ehitada kuna nad peavad antud asukohta perspektiivikaks. "Oleme hoones rentnikud ning meil pole maja omanikele midagi ette heita, kõik on sujunud ootuspäraselt," kinnitas Bats.

Möödunud aasta novembris rääkis ETK  Jaekaubanduse juhatuse liige Margus Musthallik, et nad kuulsid mitmete kuude jooksul arendajalt üha uusi lubadusi ja tähtaegu hoone valmimisest ja üleandmisest. Aasta tagasi puudus hoonel ka kasutusluba ja ETK Jaekaubandusel puudus selgus, kas ja millal nad saavad kaupluse avada.

 

Osale arutelus

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HKScan otsib KATEGOORIAJUHTI

HKScan Estonia AS

27. september 2017

Tarkvara

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Jaekaubandus – kas valida jäik või paindlik laoarvestuse meetod?

Kaalutud keskmine kui lihtsamini hallatav meetod jaekaubanduses, on enam levinud kui FiFO, sest võimaldab lihtsustatud laoliikumist ning kiire jaemüügi puhul üliolulist miinusesse müüki.

Statistika

Teabevara