Ebaõnnestunud Konsumis avas uksed Rimi

Täna avati Astangu mini-Rimi kauplus ruumides, kus möödunud aastal jäi avamata Konsumi kauplus, sest hoone arendaja ei pidanud kinni korduvatest lubadustes ja tähtaegadest. 

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja sõnul asub Astangu kauplus perspektiivses asukohas ning ümbruskonnas suurema tootevalikuga kaupluseid ei ole. "Uus kauplus leevendab piirkonna vajadust mitmekesise valikuga kodupoe järele." selgitas ta.  Lilleoja lisas, et mini-Rimi formaat on end hästi sisse töötanud ning Astangu mini-Rimi on mugav ja kergesti ligipääsetav kodupood, kus inimesed saavad oma igapäevaseid oste teha.

Kaupluse müügisaal on üle kuuesaja ruutmeetri ning tööd saab 18 inimest.

Rimi kommunikatsioonispetsialisti Katrin Batsi sõnul tuli otsus Rimi kauplus sinna ehitada kuna nad peavad antud asukohta perspektiivikaks. "Oleme hoones rentnikud ning meil pole maja omanikele midagi ette heita, kõik on sujunud ootuspäraselt," kinnitas Bats.

Möödunud aasta novembris rääkis ETK  Jaekaubanduse juhatuse liige Margus Musthallik, et nad kuulsid mitmete kuude jooksul arendajalt üha uusi lubadusi ja tähtaegu hoone valmimisest ja üleandmisest. Aasta tagasi puudus hoonel ka kasutusluba ja ETK Jaekaubandusel puudus selgus, kas ja millal nad saavad kaupluse avada.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara