Pop-up moepood ZERO° kolis Viru Keskusesse

Käesolevast nädalast on Viru Keskuse aatriumis end sisse seadnud Eesti moedisaini tutvustav ja müüv hüpikpood ZERO°. Eesti disainerite rõivaid ja aksessuaare saavad kõik moehuvilised linnasüdames uudistada ja osta kolme nädala vältel.

Viru Keskuse esimesel korrusel asuv hüpikpood ZERO° pakub suurt valikut kodumaist moedisaini sellistelt brändidelt nagu Uschanka, Tiina by Tiina Talumees, SWÄRK, LÄHEB, kood.ee, samuti on pop-up poes esindatud Kristel Kuslapuu, Liisa Soolepa, Raili Nõlvaku, Pamela Peepsoni ja Triinu Pungitsa looming.

Eelnimetatud rõivabrändide valikut täiendavad aksessuaarid moemärkidelt New Vintage by Kriss, Kätlin Kaljuvee, Mare Kelpman, MER?KH ja Jukocute. Lisaks on kohal MiNU ja Läti brändi One Wolf teksavalik nii meestele kui ka naistele.

Moerõivastele ja aksessuaaridele lisaks on pop-up poes võimalik uudistada kodumaise kohvritootja Playluggage erinevaid mudeleid ning looduslike aroomiküünlaid Valhalla Factory’lt. Pop-up poe sisustusele aitas omalt poolt kaasa Eesti mööblitootja Borg.

Pop-up pood ZERO° on avatud 9. novembrini Viru Keskuse esimesel korrusel.

ZERO° on Tallinna Loomeinkubaatori esitluskeskkond moe- ja aksessuaaridisainerite loomingule, mis igapäevaselt tegutseb Baltika kvartalis.

Viru Keskus on Eesti kõrgeima külastatavusega ostukeskus, kust leiab lisaks kvaliteetsetele moekaupadele ka raamatupoe ja ilutoodete osakonna. Keskuses asub üle 100 kaupluse ja teeninduskoha.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara