Homme avatakse Ülemiste keskus

Homme, 23. oktoobril kell 14.00 toimub uuenenud Ülemiste keskuse pidulik avamine. Keskusest saab Eesti läbi aegade suurim kaubanduskeskus 210 kaupluse ja teeninduskohaga.

Homme avatavast uuenenud Ülemiste keskusest saab Eesti suurim moe- ja perekeskus, milles on olulist rõhku pandud nii kauba- ja toidukohtade valikule kui ka sisekujundusele ja mõnusa ostukeskkonna loomisele.

Uues Ülemiste keskuses avab oma uksed Eesti esimene Sports Direct, Eesti esimene H&M Home, sisustuskauplus The Pier, Eesti suurim Zara (k.a lastekaubad), Nike kaupluste lipulaev; Apple esindus Euronicsi kaupluses jpm.

Uues Ülemiste keskuses on erilist tähelepanu pööratud mõnusale ostukeskkonnale. Uuendusena koondatakse samalaadsed kauplused, keskusesse lisanduvad temaatilised puhkealad, tasuta iPadide kasutamise alad, arvutite ning telefonide laadimisvõimalus, ligi 700m2 suurune lastenurk jaanuarist ja mänguala õues. Samuti kahekordistub söögikohtade arv.

Ülemiste keskuse avatseremoonia algab keskuse peaukse ees kell 14.00, mil abilinnapea Arvo Sarapuu ja Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits kuulutavad keskuse gongilöökidega avatuks.

Ülemiste keskus on Eesti suurim moe- ja perekeskus, milles on 210 kauplust ja teeninduskohta. Uue Ülemiste kaubanduskeskuse projektikontseptsiooni arhitektiks on hinnatud Norra arhitektuuriettevõte AMB Arkitekter AS ning ehitajaks Fund Ehitus. Keskuse sisekujunduse autorid on Joonprojekti sisearhitektid Priit Põldme ja Reet Sepp. Ülemiste keskuse omanik ja arendaja on Linstow International (Norra), mis haldab ja arendab ärikinnisvara Baltimaades (sh 6 kaubanduskeskust Lätis), Norras, Portugalis, Rootsis ja Venemaal. Keskuse laiendust finantseeris SEB 84,5 miljoni euroga.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara