Mupo trahvis Sikupilli ostukeskuse parklas autosid

Pühapäeva varahommikul sai mupo partull info selle kohta, et Sikupilli ostukeskuse parklas rikutakse massiliselt kehtestatud liikluskorraldust.

Patrull fikseeris 53 autot, mis viibisid parkimisplatsil, kuigi liikluskorraldusvahendid keelavad parkimisplatsil parkimise kaubanduskeskuse sulgemise järgselt kuni hommikuse kaupluse avamiseni. Parkimine Sikupilli parklas on keelatud ajavahemikul 23.00-08.00, mis on kehtestatud juba 2009 aastast.

„Ilmselt oli tegemist nädalavahetuse ja üle  tee asuvas Zelluloosi klubis toimunud üritusega, kus  Sikupilli parkla on lähedal asuv ning mugav paik parkimiseks,“ selgitas mupo öine patrull. Lisades, et liikluskorraldusvahendid on selgelt keelanud öise kaubanduskeskuse territooriumil parkimise ning sellest lähtuvalt tuli teha seaduse vastu eksinutele sellekohase meeldetuletuse.

Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti juhataja Raik Saarti sõnul teostavad nemad regulaarseid kontrolle linnas ning autojuhid peavad jälgima märke, mis on parkimisplatsile paigaldatud.

Sikupilli kaubanduskeskuse esindaja sõnul peavad nemad öösel parklat koristama ning talvel lund lükkama. Ta lisas, et nad ei paku parkimisteenust.

Mupo palub kõigil järgida kehtestatud liiklusregulatsioone, s h kaubanduskeskuste parkimisaladele kehtestatud nõudmisi.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara