Autor: Maarit Eerme • 19. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste keskus laiendas parkimisvõimalusi

Nädalavahetuseti saavad Ülemiste keskuse külastajad parkida tasuta oma auto keskuse läheduses asuvasse Lõõtsa tänava parklasse. Parklast keskusesse toob külastajad iga kümne minuti järel väljuv eribuss.

Ülemiste keskuse juhi Guido Pärnitsa sõnul on uuenenud Ülemiste keskus ostu- ja ajaveetmispaigana populaarsem kui esialgu ennustatud. „Keskuse külastate hulk on väga suur – pered veedavad siin nädalavahetuseti tunde, millest tulenevalt on vaja täiendavaid parkimiskohti," ütles Pärnits. 

Koostöös Ülemiste City’ga laiendati külastajate nädalavahetuse parkimisvõimalusi keskusest veidi eemal asuvasse parklasse sissesõiduga Lõõtsa tänavalt. Pärnits selgitas, et täiendavad parkimiskohad asuvad moe- ja perekeskusest vaid 400 meetrit eemal ning parkimiskohta aitavad leida EuroParki liiklusreguleerijad. Täiendavatele kohtadele saab parkida viissada autot. Parklast keskusesse toob kõiki soovijaid eribuss.

Pärnits lisas, et täiendavate parkimiskohtade võimalust katsetas keskus esmakordselt möödunud nädalavahetusel. „Lisandunud parkimiskohad olid keskuse külastajatele positiivseks üllatuseks ja saime rohkesti head tagasisidet. Kõik soovijad said oma auto kiiresti ilma lisastressita ära parkida ning keskusesse liikuda,“ ütles keskuse juht.

Jätkuvalt saab parkida auto ka keskuse esisesse parklasse või Suur-Sõjamäe tänava pool asuvasse parkimismajja, kus on kokku 1350 parkimiskohta.

Ülemiste keskus on Eesti suurim moe- ja perekeskus, milles on 210 kauplust ja teeninduskohta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757