Vaata nutiostlemise kõrgemat taset

Rebecca Minkoff (käekotid, riided, jalanõud, aksessuaarid) avas New Yorgis kaupluse, kus traditsiooniline high-end butiik on ühendatud kaubandustehnoloogia viimase sõnaga. Projekt on tehtud koostöös eBay'ga.

Kauplusesse sisenenud klient saab ennast sisse logida touch-screen seina "Connected Glass" abil. Kliendi poolt online-kauplusest valitud tooted saadetakse proovikabiini ning teda teavitatakse sellest sõnumi teel. Proovikabiinis saab klient jätkata toodete valimist läbi touch-screen seina. Samuti on kliendil võimalus muuta seina abil proovikabiini valgust, paluda teenindajal tuua teisi suurusi või tellida klaas šhampust.

Kõik omad valikud ja ostud saab klient siduda enda kontoga, nii et kliendi ostude ajalugu on teada. Kaupmehe jaoks on see hindamatu andmebaas, et kuidas saada klient tagasi kauplusesse, pakkudes tema ostude põhjal talle sobivaid tooteid.

Vaata, kuidas lahendus töötab: (video inglise keeles)

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara